Registracija odvjetnika

Podaci

* Podatak o OIB-u možete naknadno unjeti

Već imate korisnički račun? Prijavite se

Upute

  • Dobrodošli na Advocator. Za otvaranje Advocator korisničkog računa potrebno je prvo unijeti ovdje tražene podatke. Prije registracije molimo da pročitate uvjete korištenja.
  • Uneseni podaci trebaju biti jednaki podacima javno objavljenim na Internet stranicama nadležne odvjetničke komore. U protivnom, aktivacija računa neće biti odobrena.
  • Nakon unosa podataka na Vašu e-mail adresu biti će poslan aktivacijski link. Kliknite na aktivacijski link kako bi završili sa postupkom aktivacije Advocator korisničkog računa.
  • Ako Vaš zahtjev za registracijom bude odobren biti ćete obaviješteni o aktivaciji Advocator računa. Nakon toga imate uvid u sve aktive upite korisnika, mogućnost davanja odgovora, te uređenja Vašeg Advocator profila.

NAPOMENA: Odvjetnički odgovori nisu javni već su vidljivi samo osobi koja je postavila upit. Svi upiti postavljaju se anonimno. Advocator profili nisu javni već su vidljivi samo osobama kojima ste odgovorili na upit. Odgovori odvjetnika ne smatraju se odvjetničkim uslugama i nisu naplatni. Davanjem odgovora na upite i uspostavom komunikacije putem Advocator.hr ne uspostavlja se odnos klijenta i odvjetnika, te se sva komunikacija smatra informativnom i neobvezujućom.