osobno

Nasljeđivanje

Nasljeđivanje imovine i oporuke, doživotno i dosmrtno uzdržavanje, raspodjela imovine za života

Postavite pitanje

Postavite upit

Postavite upit o vašem pravnom ili financijskom problemu

Primite savjet

Primite savjet

Primite odgovore od vrhunskih stručnjaka za određena područja prava

Dogovorite suradnju

Dogovorite suradnju

Usporedite odgovore, dogovorite suradnju i riješite svoj problem

Postavite pitanje i zaprimite odgovore iskusnih odvjetnika.

Postavljanjem pitanja povećavate šanse za brže i učinkovitije rješavanje Vaših problema.

Vaše pitanje

800 znakova preostalo

PRIVATNOST: Sva pitanja se postavljaju anonimno

Upute za upit

  • Objasnite svoje pitanje unošenjem ključnih okolnosti koje objašnjavaju situaciju u kojoj se nalazite. Nije potrebno unositi sve detalje slučaja, jer naknadno možete davati pojašnjenja i postavljati dopunska pitanja. Prije postavljanja upita unesite lokaciju ili mjesto na koje se upit odnosi.
  • Ako želite informaciju o odvjetničkim cijenama, vremenu rješavanja ili pak imate hitan problem, označite za to predviđena polja.
  • Uredan i dopušten upit biti će proslijeđen registriranim odvjetnicima. Na Vašu e-mail adresu stići će obavijest o primljenim odgovorima.
  • Ako više ne želite primati odgovore na Vaš upit, pritisnite opciju „prihvati“ nakon čega Vaš upit više neće biti aktivan.

NAPOMENA: Odgovori odvjetnika ne smatraju se odvjetničkim uslugama i nisu naplatni. Zaprimanjem odvjetničkih odgovora ili uspostavom komunikacije putem Advocator.hr ne uspostavlja se odnos klijenta i odvjetnika, te se sva komunikacija smatra informativnom i neobvezujućom. Ako doista trebate angažman odvjetnika, predlažemo da to učinite u neposrednom dogovoru sa pojedinim odvjetnikom.

Osobno

Poslovno